HACCP- АЮУЛЫН ДҮН ШИНЖИЛГЭЭ ЭГЗЭГТЭЙ ЦЭГИЙН ХЯНАХ ТОГТОЛЦОО
Хүнсний аюулгүй байдлын менежментийн аргуудаас хүнсний үйлдвэрлэлийн явцад аливаа нэг эрсдэл гарахаас өмнө технологийн аюултай үе шат бүр дээр хяналт тогтоох зарчим дээр үндэслэдэг Аюулын дүн шинжилгээ, эгзэгтэй цэгийн хяналт буюу HACCP тогтолцоо нь хүнсний аюулгүй байдлыг хангах үр дүнтэй удирдлагын хэрэгсэл болдог.
HACCP гэж юу вэ?
HACCP нэвтрүүлэхэд тавигдах шаардлагууд
© 2018 Зохиогчийн эрхийг хуулиар хамгаалсан. Булган Мах Маркет ХХК Developed by